Fond AGC Automotive Czech

Společnost AGC Automotive Czech z Chudeřic u Bíliny se rozhodla podporovat rozvoj technického vzdělávání v Ústeckém regionu. Firma v letošním roce založila vlastní fond, z něhož budou směřovat peníze na podporu a rozvoj technických středních škol a dalších institucí a organizací zaměřených na technické vzdělávání mladých lidí.

Komunitní nadace Euroregionu Labe je první českou komunitní nadací, jejíž kořeny sahají do roku 1993 a druhou nejstarší nadací tohoto typu ve střední východní Evropě.

Fond HENNLICH letos podpoří mladé na Litoměřicku částkou 100.000 korun

Mladí lidé z Litoměřicka mají opět šanci požádat o finanční podporu na své neziskové projekty. Litoměřická strojírenská firma HENNLICH letos do svého dárcovského fondu věnuje 100.000 korun. Zástupci firmy HENNLICH a Ústecké komunitní nadace dnes vyhlásili 13. grantové kolo programu "Litoměřice – live city jsi ty". Mladí lidé od 15 do 25 let mohou posílat žádosti o nadační příspěvek až do výše 5.000 korun na projekt do pondělí 27. března 2017.

Více informací najdete zde.