Fond AIR PRODUCTS

Děčínská společnost AIR PRODUCTS spol. s r.o. se rozhodla v roce 2013 založit svůj dárcovský fond s názvem Fond AIR PRODUCTS. V rámci fondu jsou shromažďovány finanční prostředky, které jsou každoročně rozdělovány na projekty, které prokazatelně přispívají k zlepšování podmínek života v okresech Děčín, Litoměřice, Teplice a Ústí nad Labem.

Komunitní nadace Euroregionu Labe je první českou komunitní nadací, jejíž kořeny sahají do roku 1993 a druhou nejstarší nadací tohoto typu ve střední východní Evropě.

Fond HENNLICH letos podpoří mladé na Litoměřicku částkou 100.000 korun

Mladí lidé z Litoměřicka mají opět šanci požádat o finanční podporu na své neziskové projekty. Litoměřická strojírenská firma HENNLICH letos do svého dárcovského fondu věnuje 100.000 korun. Zástupci firmy HENNLICH a Ústecké komunitní nadace dnes vyhlásili 13. grantové kolo programu "Litoměřice – live city jsi ty". Mladí lidé od 15 do 25 let mohou posílat žádosti o nadační příspěvek až do výše 5.000 korun na projekt do pondělí 27. března 2017.

Více informací najdete zde.