Fond Terezky a Sáry

V roce 2008 se rozhodl předseda naší správní rady založit dobročinný fond, který neváhal pojmenovat po svých dcerách a to Terezce a Sáře. Na co budou z fondu finanční prostředky uvolňovány bude již záležet pouze na jejich společném rozhodnutí.

Komunitní nadace Euroregionu Labe je první českou komunitní nadací, jejíž kořeny sahají do roku 1993 a druhou nejstarší nadací tohoto typu ve střední východní Evropě.

HENNLICH věnuje na neziskové projekty v Litoměřicích 100.000 Kč

Mladí lidé z Litoměřicka mají i letos šanci získat peníze na své neziskové projekty. Litoměřická strojírenská firma HENNLICH vyhlásila již 12. grantové kolo avého Dárcovského fondu HENNLICH, ve kterém rozdělí 100.000 korun. Až do pondělí 14. března mohou mladí lidé ve věku 15 až 25 let v rámci programu Litoměřice – live city jsi ty posílat žádosti o příspěvek až do výše 5.000 korun. Dárcovský fond HENNLICH za 11 let fungování podpořil 158 neziskových projektů částkou zhruba 800.000 korun.

Více informací o 12. otevřeném grantovém kole najdete zde.