Fond KS Kolbenschmidt CZ

Se společností KS Kolbenschmidt Czech Republic, a.s. spolupracujeme již od roku 1994. Není tedy s podivem, že to byla právě tato firma, která si u nás v roce 2003 jako vůbec první založila svůj dobročinný fond.

Komunitní nadace Euroregionu Labe je první českou komunitní nadací, jejíž kořeny sahají do roku 1993 a druhou nejstarší nadací tohoto typu ve střední východní Evropě.

Hostem letošní benefiční večeře se stal Jaroslav Svěcený

Hostem letošní benefiční večeře, kterou pořádala naše nadace, byl mezinárodní soudní znalec v oboru smyčcové hudební nástroje. Nicméně pro mnohé z nás je znám jako jeden z nejvýznamnějších současných českých houslistů. Naše pozvání na benefiční večeři přijal pan Jaroslav Svěcený.

Společenská událost, na kterou přijalo pozvání na čtyřicet významných hostů, se uskutečnila v pondělí 29. srpna 2016 od 18:00 v Císařském sále Muzea města Ústí nad Labem. Výtěžek z benefice ve výši 127 000 korun využijeme na podporu projektů neziskových organizací z okresů Děčín, Litoměřice, Teplice a Ústí nad Labem. Neziskové organizace se o podporu mohou ucházet do 29. září 2016 v rámci 29. otevřeného grantového kola.

Více informací o benefičních večeřích najdete zde.