Fond LOGIT

V roce 2014 se vedení společnosti LOGIT s.r.o. se sídlem v Hlubanech rozhodlo založit dobročinný Fond LOGIT při naší nadaci a to s cílem otevřít se vůči místní komunitě a umožnit místním neziskovým organizacím žádat o finanční prostředky na aktivity, které mají za cíl, aby se lidem na Podbořansku žilo lépe.

Komunitní nadace Euroregionu Labe je první českou komunitní nadací, jejíž kořeny sahají do roku 1993 a druhou nejstarší nadací tohoto typu ve střední východní Evropě.

Nové číslo e-bulletinu je zde

Vážení naši dárci a příznivci, vážení čtenáři, v novém čísle e-bulletinu bychom vás rádi informovali o tom, že... návrh na nové schodiště k šikmé věži je hotový; jsme rozdělovali přes půl milionu korun na stipendia v rámci Stipendijního fondu Renesance a Fondu ARMEX; podporu získali i mladí lidé na Litoměřicku díky Fondu HENNLICH; první ročník soutěže Technowizz, která měla za úkol podpořit technicky nadané studenty, vyhráli studenti Střední školy AGC v Teplicích; společnosti CENTROPOL ENERGY a.s. a Air Products spol. s r.o. získaly prestižní ocenění za své dobročinné aktivity a jejich prezentaci. Gratulujeme!

E-bulletin je vám k dispozici zde.

Příjemné čtení vám přeje vaše Ústecká komunitní nadace.