Fond Jotun

Společnost Jotun Powder Coatings (CZ) a.s. získala v roce 2013 od nadace ocenění v kategorii "Skokan dvacetiletí" za vytvoření dlouhodobé dárcovské strategie a největší meziroční nárůstu darovaných prostředků. Vyvrcholením dlouhodobé spolupráce s nadací bylo založení dárcovského Fondu Jotun na podporu mladé generace.

Komunitní nadace Euroregionu Labe je první českou komunitní nadací, jejíž kořeny sahají do roku 1993 a druhou nejstarší nadací tohoto typu ve střední východní Evropě.

Podpořili jsme učitele z Ústecka a Litoměřicka

Vyhověli jsme pěti učitelům z Ústecka a Litoměřicka, kteří se chtějí dále vzdělávat a tím zkvalitnit a zatraktivnit výuku svým žákům a studentům. Učitelé se budou vzdělávat zejména v oblasti metod rozvíjení matematické gramotnosti žáků dle Prof. M. Hejného a zájem mají také o waldorfskou pedagogiku. Celkem bude mezi vyučující rozděleno 36 750 Kč.

Rozdělované finanční prostředky pocházející ze Vzdělávacího fondu HEURÉKA, který v roce 2015 založila MUDr. Eva Lohniská se svými přáteli.

Více informací najdete zde.