Fond Black & Decker

Uvědomujeme si, že prostředí, ve kterém naši zaměstnanci žijí a pracují významným způsobem ovlivňuje úspěch společnosti Black & Decker. Proto se naše společnost rozhodla založit dárcovský fond s názvem Black & Decker.

Komunitní nadace Euroregionu Labe je první českou komunitní nadací, jejíž kořeny sahají do roku 1993 a druhou nejstarší nadací tohoto typu ve střední východní Evropě.

Pořádáme „Burzu dobrých nápadů“

Hledáme pro Burzu dobrých nápadů iniciativy z řad jednotlivců, neformálních zájmových skupin či neziskových organizací působících v okresech Děčín, Litoměřice, Teplice a Ústí nad Labem, které mají v plánu realizovat projekt v oblasti "Zdraví a kvalitní život". Na oplátku Vám nabízíme šanci získat na uskutečnění Vašich nápadů až 15 000 Kč a odbornou pomoc, příležitost naučit se prezentovat své nápady, poznat zblízka „svět dárců a sponzorů“ a možnost inspirovat se a sdílet své nápady, informace a poznatky s dalšími obdobně angažovanými lidmi a skupinami. Co proto musíte udělat? Zaslat nám do pondělí 27.11. 2017 jednoduchou přihlášku se stručným popisem Vašeho nápadu/záměru. Více informací včetně přihlášky najdete zde.