Fond AIR PRODUCTS

Děčínská společnost AIR PRODUCTS spol. s r.o. se rozhodla v roce 2013 založit svůj dárcovský fond s názvem Fond AIR PRODUCTS. V rámci fondu jsou shromažďovány finanční prostředky, které jsou každoročně rozdělovány na projekty, které prokazatelně přispívají k zlepšování podmínek života v okresech Děčín, Litoměřice, Teplice a Ústí nad Labem.

Komunitní nadace Euroregionu Labe je první českou komunitní nadací, jejíž kořeny sahají do roku 1993 a druhou nejstarší nadací tohoto typu ve střední východní Evropě.

Společnost Alza.cz podpořila již podruhé zrakově postižené studenty z Ústecka

Každoročně podporujeme v rámci Fondu Miroslava Dušánka zrakově postiženou mládeže z Ústeckého kraje s cílem umožnit jim rozvoj dalšího vzdělávání a zvýšit tak jejich šance pokračovat ve studiu na středních či v budoucnu na vysokých školách.

V letošním roce jsme přijali celkem 4 žádosti o nadační příspěvek. Třem žadatelům jsme vyhověli a tak si studenti mohli převzít věcné dary v celkové hodnotě 42 061 Kč. Věcné dary byly pořízeny díky vstřícnosti a štědrosti společnosti Alza.cz a.s.

Více informací najdete zde.