Fond KS Kolbenschmidt CZ

Se společností KS Kolbenschmidt Czech Republic, a.s. spolupracujeme již od roku 1994. Není tedy s podivem, že to byla právě tato firma, která si u nás v roce 2003 jako vůbec první založila svůj dobročinný fond.

Komunitní nadace Euroregionu Labe je první českou komunitní nadací, jejíž kořeny sahají do roku 1993 a druhou nejstarší nadací tohoto typu ve střední východní Evropě.

Ústecký maraton s Ústeckou komunitní nadací

Ústecká komunitní nadace byla pro letošní rok jedním ze tří oficiálních dobročinných partnerů PIM (Prague International Marathon) pro Mattoni 1/2Maraton Ústí nad Labem. V minulém roce dle statistik PIM běželo v Ústí nad Labem pouze 16 běžců pro dobrou věc. S tímto počtem dobroběžců se ústecký půlmaraton ze všech běhů umístil na posledních pozicích. Naší snahou bylo počet dobroběžců navýšit... a to se nám podařilo!!!

V našem týmu běželo 55 běžců!!! A co je ještě krásnější, díky jejich nadšení a podpoře se nám podařilo získat 84 900 Kč, které použijeme na dobročinné projekty.

Více informací najdete zde nebo na facebooku nadace.