Fond LOGIT

V roce 2014 se vedení společnosti LOGIT s.r.o. se sídlem v Hlubanech rozhodlo založit dobročinný Fond LOGIT při naší nadaci a to s cílem otevřít se vůči místní komunitě a umožnit místním neziskovým organizacím žádat o finanční prostředky na aktivity, které mají za cíl, aby se lidem na Podbořansku žilo lépe.

Komunitní nadace Euroregionu Labe je první českou komunitní nadací, jejíž kořeny sahají do roku 1993 a druhou nejstarší nadací tohoto typu ve střední východní Evropě.

Ústecký půlmaraton: do nadačního týmu přibylo 16 dobroběžců ze společnosti PIERBURG

"Závod je jednorázová akce, která trvá něco kolem dvou hodin. Uvědomíte si, že by byla škoda, aby vložená energie našeho celého týmu po dvou hodinách běhu jen tak vyprchala. Úplně na začátku běžel každý z nás se svou vlastní motivací; někdo chtěl překonat předloňský čas, někdo si chtěl dokázat, že to opravdu zvládne. Všem se nám ale líbila myšlenka, spojit příjemnou akci s užitečnou. Nechat naši vloženou energii působit i o něco déle než pár hodin. Komunitní nadace byla ideální partnerem. Pomohla nám naši myšlenku zformulovat a přetavit ji v reálnou pomoc, v opravdový smysl.  Ani letos nebudeme u stánku Komunitní nadace chybět."

Katka Rusňáková (za 16 dobroběžců společnosti PIERBURG s.r.o.)

Připojte se také! Více informací, jak na to, najdete zde.