Fond při naší nadaci si může založit každý.

Agility Klub Pohoda, sdružení pro dítě a psa o.s.

Dvojzkoušky – Porta Bohemica Cup 2011
Uspořádáním závodů agility chceme zpopularizovat na veřejnosti tento poměrně nový sport, při kterém mají děti a mládež možnost aktivně trávit volný čas se svým psem. Hravou formou zvládají výcvik psa, který se při tréninku naučí základním návykům poslušnosti, stává se dobře ovladatelným a bezproblémovým pro své okolí.

Lukáš Balaštík

Halový turnaj malých fotbalistů
Záměrem akce je zorganizování turnaje pro děti ve věku 7 až 9 let v době, kdy jsou ukončeny venkovní zápasy. A současně prezentace dovedností malých fotbalistů. A tím  také přitáhnou k fotbalu nové zájemce.

Brychnáčová Miroslava

Rock for animals IV. benefiční hudební festival
Vystoupení hudebních skupin různého žánru, výtěžek z akce bude věnován Psímu útulku v Řepnici.

Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863

Zvětšení pumptrackové dráhy
Po loňské stavbě pumptrackové trati (v podpoře Live city jsi ty) a neočekávaně velkém zájmu jezdců, jsme se rozhodli o jejím prodloužení.

Junák - svaz skautů a skautek ČR - Středisko Radobýl - Litoměřice

20. ročník Memoriál Karla Hynka Máchy
Uspořádání štafetového běhu skautských družin z vrcholu Radobýlu k uctění památky K.H.Máchy a dne vzniku samostatného československého státu.

Klub ochotníků a přátel loutkového divadla

Svatojánská noc pro děti
Uspořádání Svatojánské noci pro litoměřické rodiče s dětmi, kdy bude formou divadla a zábavného programu připomenuta tato starodávná tradice.

Klub potápěčů KRAKEN

Letní výcvikový tábor
Letní výcvikový tábor je přípravou a zároveň soustředěním mladých potápěčů na závodní činnost, doplněné hrami a úkoly pro zpestření a učení se kolektivní odpovědnosti.

Hana Lísalová

S klokánkem v sedle aneb s Klokánkem na koně počtvrté
Projekt je zaměřen na snahu o integraci a zapojení znevýhodněné skupiny dětí do běžného života. Zároveň chce ukázat zájem o takovouto skupinu dětí.

Okresní svaz stolního tenisu

Litoměřická minipálka
Realizace seriálu turnajů pro nejmladší talentovanou mládež ve stolním tenisu.

Jakub Pleyer

Archi|LTM 3: současná architektura a veřejný prostor
Podpora jednodenní akce prezentující studentské projekty vzniklé během III. ročníku architektonického workshopu Archi|LTM široké veřejnosti. Cílem je demonstrovat teorie a studie vzniklé během intenzivního kurzu a představit lidem možnosti architektury v Litoměřicích a jeho bezprostředním okolí.

SLAVOJ Litoměřice z.s

ŠTÍT MĚSTA LITOMĚŘICE
Tradiční závod na řece Labi s účastí závodících dětí a mládeže.

Tělovýchovná jednota SLAVOJ Litoměřice o.s.

MS ve sportovním aerobiku a FISAF fitness týmech 2009
Účast místního týmu na MS ve sportovním aerobiku a FISAF fitness týmech 2009, Mistrovství světa HIP-HOP  Martinique.

Tyclerová Lucie

Žonglovací společnost / Juggling community
Cílem projektu je založit "žonglovací společnost", jež bude provozovat "školu žonglování" a bude otevřena široké veřejnosti.

Vaverka Petr

FLATLAND CHURCH FIGHT
Podpora uspořádání 2. Ročníku cyklistických závodů v netradiční disciplíně „Flatland“ situovaných do ojedinělého prostoru odsvěceného jezuitského kostela v Litoměřicích.

Vomáčka Adam

The First LTM DH Race
Uspořádání závodu ve sjezdu na horských kolech na svahu pod Radobýlem směrem k mostu generála Chábery.

Vomáčka Petr

Lanový park – „rozloučení s prázdninami“
Organizace sportovně-zábavného dne pro místní děti a mládež, kteří dostanou šanci se netradičně rozloučit s prázdninami formou vyžití v lanovém centru zbudovaném na Mostné hoře.