Každoročně pořádaná benefiční večeře se zajímavými hosty.

Ústecký půlmaraton s Ústeckou komunitní nadací

"Běh je jedna z nejzdravějších volnočasových aktivit. Pokud mi to zdraví a povinnosti dovolí, uvidíme se v sobotu 16. září 2017 na trati, abychom společně podpořili činnost Ústecké komunitní nadace."
Sportu zdar

Jan Pirk
proslulý nejen jako významný kardiochirurg, ale i jako vášnivý běžec dlouhých tratí

„Odhoď sako, naleštěné boty, oblíkni tepláky a běžecké boty“

Ústecký půlmaraton s Ústeckou komunitní nadací 2017

Vážení,
přijměte stejně jako minulý rok naše pozvání a poběžte s námi pro dobrou věc. Svou účastí na Mattoni 1/2Maraton Ústí nad Labem 2017 můžete přispět na činnost naší nadace, která ročně podpoří desítky aktivních lidí v ústeckém regionu.  Ať už se jedná o handicapované děti, aktivní seniory či maminky na mateřské dovolené. Jednoduše o ty, kteří to nevzdali.

Tak co? Poběžíte v sobotu 16. září 2017 s námi pro něco dobrého?

tým Ústecké komunitní nadace

Běžet s námi pro dobrou věc je možné v těchto kategoriích:

Jednotlivci (21,0975 km)

„Za každým běžcem na startovní čáře se skrývá jiný příběh. V mém případě není půlmaraton jen o 21 kilometrech, které musím uběhnout. Snažím se na něj pravidelně trénovat, běh se stal součástí mého životního stylu. Pokud bych ale v této aktivitě nenalezl opravdový smysl, bylo by moc těžké udržet motivaci i pro další roky. Děkuji Ústecké komunitní nadaci za to, že s nimi mohu běžet pro Dobrou věc a svůj běh povýšit ze životního stylu na životní poslání.“
Tomáš Jon, prokurista společnosti Arla Plast s.r.o.

Budeme rádi, když nás podpoříte, jak svou účastí, tak i finančně (budeme vám vděčni za příspěvek ve výši 2 000 Kč nebo v jakékoli vyšší částce). Budeme rádi, když o finanční příspěvek požádáte i vaše přátele či kolegy, kteří by vás chtěli v běhu pro naši nadaci podpořit. Na půlmaratonu budete startovat v našich barvách. Setkáte se se všemi, co běží pro nás, odnesete si spoustu zážitků, něco malého na památku a hlavně dobrý pocit. :o)

2Run (10 + 11 km)

„Spojení, podpora, zájem, společný cíl, úsměv na tváři, energie, překonání sebe sama, to cítím při půlmaratonu, to je pro mě běh v barvách Ústecké komunitní nadace.“
Andrea Bednářová, jednatelka společnosti ENVIROCONT s.r.o.

Budeme rádi, když nás podpoříte, jak svou účastí, tak i finančně (budeme vám vděčni za příspěvek ve výši 5 000 Kč nebo v jakékoli vyšší částce). Budeme rádi, když o finanční příspěvek požádáte i vaše přátele či kolegy, kteří by vás chtěli v běhu pro naši nadaci podpořit. Na půlmaratonu budete startovat v našich barvách. Setkáte se se všemi, co běží pro nás, odnesete si spoustu zážitků, něco malého na památku a hlavně dobrý pocit. :o)

Štafety (3 x 5 km + 1 x 6.0975 km)

"Závod je jednorázová akce, která trvá něco kolem dvou hodin. Uvědomíte si, že by byla škoda, aby vložená energie našeho celého týmu po dvou hodinách běhu jen tak vyprchala. Úplně na začátku běžel každý z nás se svou vlastní motivací; někdo chtěl překonat předloňský čas, někdo si chtěl dokázat, že to opravdu zvládne. Všem se nám ale líbila myšlenka, spojit příjemnou akci s užitečnou. Nechat naši vloženou energii působit i o něco déle než pár hodin. Komunitní nadace byla ideální partnerem. Pomohla nám naši myšlenku zformulovat a přetavit ji v reálnou pomoc, v opravdový smysl. Ani letos nebudeme u stánku Komunitní nadace chybět."
Katka Rusňáková, za 16 dobroběžců společnosti PIERBURG s.r.o.

Budeme rádi, když nás podpoříte, jak svou účastí, tak i finančně (budeme vám vděčni za příspěvek ve výši 10 000 Kč nebo v jakékoli vyšší částce). Budeme rádi, když o finanční příspěvek požádáte i vaše přátele či kolegy, kteří by vás chtěli v běhu pro naši nadaci podpořit. Na půlmaratonu budete startovat v našich barvách. Setkáte se se všemi, co běží pro nás, odnesete si spoustu zážitků, něco malého na památku a hlavně dobrý pocit. :o)

Jak se přidat k našemu týmu?

V případě zájmu kontaktujte manažerku pro vztah s dárci, Kateřinu Valešovou,
email. katka@komunitninadace.cz, tel. 475 208 258.

Upozorňujeme, že počet míst v našem týmu je omezen!

Ústecký půlmaraton s Ústeckou komunitní nadací 2016

Ústecká komunitní nadace byla pro letošní rok jedním ze tří oficiálních dobročinných partnerů PIM (Prague International Marathon) pro Mattoni 1/2Maraton Ústí nad Labem. V minulém roce dle statistik PIM běželo v Ústí nad Labem pouze 16 běžců pro dobrou věc. S tímto počtem dobroběžců se ústecký půlmaraton ze všech běhů umístil na posledních pozicích. Naší snahou bylo počet dobroběžců navýšit... a to se nám podařilo!!!

V našem týmu běželo 55 běžců!!! A co je ještě krásnější, díky jejich nadšení a podpoře se nám podařilo získat 84 900 Kč, které jsme použili na dobročinné projekty, které napomáhají tomu, aby se nám tady na ústecku žilo lépe. Jejich seznam najdete zde.

Všem běžcům velice děkujeme a budeme se těšit na spolupráci příští rok.