Fond LOGIT

V roce 2014 se vedení společnosti LOGIT s.r.o. se sídlem v Hlubanech rozhodlo založit dobročinný Fond LOGIT při naší nadaci a to s cílem otevřít se vůči místní komunitě a umožnit místním neziskovým organizacím žádat o finanční prostředky na aktivity, které mají za cíl, aby se lidem na Podbořansku žilo lépe.

Do projektu s názvem Malujeme na zeď bylo zapojeno více než 80 dětí z 11 ústeckých škol.

Programy a projekty Ústecké komunitní nadace

"Aby nadace mohla plnit svou základní funkci, což je udělování nadačních příspěvků neziskovým organizacím, je třeba, aby měla stabilně vybudované dva základní programy a to program dárcovský a grantový, tzn. aby byla schopná na jedné straně finanční prostředky získávat a na straně druhé rozdělovat.
Avšak k tomuto základu se postupně přidávají i další aktivity zaměřené například na komunikaci s partnery na místní úrovni či v zahraničí v rámci programu Dialog, na podporu místních neziskových organizací nebo na spolupráci s těmi, kteří se chtějí aktivně zapojovat do dění v místní komunitě skrze program zapojování veřejnosti.
I přes pestrost jednotlivých programů naší nadace je třeba pružně reagovat na aktuální potřeby místní komunity a vytvářet i krátkodobé projekty, které umožní zjištěné potřeby uspokojovat. I to je neodmysletelná role každé komunitní nadace."

Informace o programech a projektech Vám rád poskytne

ředitel nadace
Tomáš Krejčí