Fond ARMEX ENERGY

Děčínská společnost ARMEX ENERGY, a.s. se rozhodla založit Fond ARMEX ENERGY, jehož cílem je podpora dětí a mladých lidí, kterým nepříznivé životní podmínky ztěžují optimální všestranný osobní rozvoj a znevýhodňují je v přístupu ke kvalitnímu vzdělání.

Ochrana genofondu silně ohrožené sovy pálené v okresech Litoměřice a Teplice.

Rekreační středisko U Jasanu Chřibská

V roce 1997 jsme dostali darem rekreační středisko U Jasanu, které bylo následně zapsáno jako součást nadačního jmění.

Rekreační středisko, které se nachází v malebném prostředí chráněné krajinné oblasti Lužické hory, několik kilometrů od národního parku České Švýcarsko, neprovozujeme sami, ale objekt je v dlouhodobém pronájmu.

Proto pokud plánujete školu v přírodě, sportovní soustředění, letní či zimní dětský tábor, neváhejte se obrátit na níže uvedené kontakty. Kapacita objektu je 120 lůžek v hlavní budově a 104 lůžek v chatičkách. K dispozici je hřiště na basketbal, volejbal, venkovní posezení u ohniště, herna na stolní tenis a klubovna. V zimě jsou k dispozici tři vleky na sjezdové lyžování a poklidné terény pro běžkaře.

Rekreační středisko U Jasanu
Krásné Pole 22